生活格子

請順便告知診所是生活格子的忠實網友(水人幫餓勢力).希望終有1天能讓所有醫生禮遇.(如果沒有速回報.將註記之)line:94im台北背包客棧住宿| 國際台北青年旅館| backpackers| 通舖上下舖| taipeihostels| 短期租屋酒店公寓| 飯店旅館
查看: 297|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港人赴台] 提眼肌經驗分享

1萬

版主

提眼肌經驗分享

超級唔愉快嘅提眼肌雙眼皮重修分享,
真心想講如果要做到提眼肌咁複雜嘅手術上網搵資料都係冇用
一定要身邊有朋友真係做過呢個手術先至好做,
自己就係一個活生生嘅經驗

因為身邊冇朋友做過呢類型嘅手術,
只能夠自己上網搵資料 我發現網上真係超級多打手,無論係呢一度定係其他論壇其他網站,
自己就活生生中咗招, 嗰度講到個整形醫師好似再世華陀咁好勁, 又講到佢超級好人, 就係咁自己搵咗佢做, 當中佢收得貴

我都覺得唔緊要最緊要做得好 因為我都係重修, 之後畀我發現原來真係超級海鮮價,
都算 效果未如理想雖然我唔能夠講做得非常差 但係佢幫我改善咗原有嘅問題 就衍生咗其他問題出嚟,
康復咗差唔多嘅時間 你再同佢講然後嘅問題 佢就 十問九唔應 問十句 答你一句,

當初佢係話 有問題會返嚟幫你再修補, 但好老實講 我諗住做一次就修復好
而家你做得唔好我再去搵你修復 我當然想搞清楚到底係點做啦 最主要係我感覺到
佢感覺到我對呢個手術唔滿意 佢就唔會再應你 因為唔想麻煩 我真係諗極都唔明點解呢個醫師
會喺網上面咁多人讚好。分享給台灣&香港朋友

金牌會員

感謝分享

真的要多做功課~慎選醫師

才會對自己有保障
請mail口碑醫師/會查證:吳榮 莊家榮 美麗爾 風華 群英 陳淑賢 翁昭仁