生活格子

請順便告知診所是生活格子的忠實網友(水人幫餓勢力).希望終有1天能讓所有醫生禮遇.(如果沒有速回報.將註記之)line:94im台北背包客棧住宿| 國際台北青年旅館| backpackers| 通舖上下舖| taipeihostels| 短期租屋酒店公寓| 飯店旅館
查看: 331|回復: 2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港人赴台] 透明質酸打鼻 鼓起勇氣分享給大家

1萬

版主

透明質酸打鼻 鼓起勇氣分享給大家

講講背景,我由細到大鼻樑就好扁
用盡好多方法, 化妝打鼻影都搞唔掂 ,望落令塊面好扁咁

上網搵左好多搞好鼻既方法,始終唔太敢去開刀隆鼻放假體,
怕整衰左返唔到轉頭

又聽香港sis講去台灣搵醫生整形,但覺得如果要覆診等等比較煩,
公司未必拎到假等等 所以唔選擇呢方案

上網不停搵心大心細都未決定去邊間.. 內心都爭紮左好耐..
直到同班貪靚姊妹傾開 原來其中有個有打過
話打個個醫生手勢唔錯 打針方面算出名

最緊要我望落佢個鼻又真係打得自然
效果望黎唔係膠個種 咁我團火又著左

同埋朋友幫我問過 有朋友介紹價 計過價錢都ok
決心一橫就去我朋友做開個間!!

打之前醫生都講解得詳細既, 問佢打邊隻透明質酸 佢講過幾個名可以打 打既分別,
我話效果想自然唔好太膠, 佢幫我簡perlane傾左一大輪就開始我打restylane鼻之旅啦!!!
訓落醫生床個一刻真係好緊張!皆因我好怕痛,
我係咁同醫生講怕痛, 佢笑笑口叫我放鬆,唔會太痛,
個刻心裡面諗為左靚都要忍忍, 好彩落麻醉吉落去個刻有點感覺 ,
隨後醫生問我痛唔痛個陣都無咩feel了..

打個陣醫生都算細心 落針時個都同我講一講
比心理準備我先  

打完後見到鼻樑返左黎 真係好開心  
算係還左個心願

小小分享!!

打前以前可以話係無鼻樑

打後無紅得一點針洞 即時鼻樑有返

效果好滿意!! 打完後第三日左右消腫!!

純粹透明質酸小分享完結!!
今次打透明質酸好慶幸打得好無打歪,
擔心咁耐憂慮都消失.. 輕鬆哂
唔係度直開名邊個醫生,邊間診所打到
如果真想知既先私下pm la ..費時變廣告宣傳咁

最後多謝收看!

金牌會員

以前我也長打透明質酸微整鼻子但就是要補打才會好看些,不然消下去都不好看呢!建議可以選擇自體脂肪填補,不用半年一年補打兩個月穩定後的自體脂肪就可以長久存活更划算也放心呢!
請mail口碑醫師/會查證:吳榮 莊家榮 美麗爾 風華 群英 陳淑賢 翁昭仁

金牌會員

不錯啊

效果有出來,真是替妳高興呢