生活格子

請順便告知診所是生活格子的忠實網友(水人幫餓勢力).希望終有1天能讓所有醫生禮遇.(如果沒有速回報.將註記之)line:94im台北背包客棧住宿| 國際台北青年旅館| backpackers| 通舖上下舖| taipeihostels| 短期租屋酒店公寓| 飯店旅館
查看: 507|回復: 2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港人赴台] 隆鼻手術之前 應該注意咩

金牌會員

隆鼻手術之前 應該注意咩

我嘅鼻孔有啲明顯,山根小小塌
打過兩次玻尿酸隆鼻,依家決定要做整形手術
搵左一啲要做隆鼻手術前要注意嘅事項
避開經期、影響凝血藥品唔好食
請問還有邊啲? 香港&台灣朋友HELP

金牌會員

慎選方式和醫生!真的很重要,之前有打過外來填充物質也需要好好的很醫生討論是否有衝突問題,像我朋友找對診所做了有終身保固的日式隆鼻,手術前會做一些準備診所都會改,手術後都有診所照顧鼻子,自己都不用動,只要動作輕柔飲食注意就可以了,現在鼻子高挺又秀氣真的比以前好看太多真的更有自信更美麗!
請mail口碑醫師/會查證:吳榮 莊家榮 美麗爾 風華 群英 陳淑賢 翁昭仁

1萬

版主

無乜特別野要準備, 不過要留意:

1. 8個鐘前唔可以飲水食野
2. 如果不嬲有食開藥既要提早同醫生講
3. 唔可以有gel甲(手)
4. 駁左髮都唔得

* 手術時記得除晒戴響身上既所有金屬