生活格子

請順便告知診所是生活格子的忠實網友(水人幫餓勢力).希望終有1天能讓所有醫生禮遇.(如果沒有速回報.將註記之)line:94im台北背包客棧住宿| 國際台北青年旅館| backpackers| 通舖上下舖| taipeihostels| 短期租屋酒店公寓| 飯店旅館
查看: 416|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港人赴台] 割雙眼皮手術係岩岩整出黎好靚(港人赴台整形)

中級會員

割雙眼皮手術係岩岩整出黎好靚(港人赴台整形)

割雙眼皮手術很靠醫師的審美觀的.

吊線眼皮正常係會愈來愈窄。。不過半年又好似快左d。。不過拆左未必會同未整之前一樣。。眼皮可能會鬆d

都係 但我整左一星期已經有隻眼有三眼皮,令一隻眼差唔多一年時就好似鬆左 摺唔到條'痕'

細左咁攪笑?我係湯醫生到整左成年都仲KEEP到好靚喎!

無得回覆咖 一系去番你整個到問佢點解咁

我本來都諗住一月去整,聽完你咁講真係有d驚,我問佢可吾可以吾抽脂淨吊線,佢話可以,我怕到時去到佢又會話要抽脂先靚,又叫你整呢樣哥樣..

各位sis有無醫生介紹拆吊線雙眼皮
係張XX整完 岩岩整出黎好靚
到依家半年
隻眼變得好無神返而仲細左
拆完會回復以前咁嗎?

睇相係幾靚,真實咁睇其實好假好高
宜家變左大細眼,希望過多2日消左腫會好d
整左(5點$1500+小切口抽脂$500)
如果整微創$3000
(微創5點$2000+針筒抽脂$1000)
其實比我再揀,我唔會慳果$1000蚊
因為微創消腫消瘀時間短d,既要等5日以上先消到

金牌會員

我有朋友割完後也是一樣,消腫後眼皮有條疤痕尤其閉眼時更明顯,白白的一條不自然章開眼睛也感覺不自然,用割的風險真的會比較大,朋友割壞後都只能靠化妝遮一下,但疤都沒辦法消掉只會淡掉所以在割之前真的要想清楚><問過其他醫生如果修補只怕越用越糟所以她就沒去做修補了。
請mail口碑醫師/會查證:吳榮 莊家榮 美麗爾 風華 群英 陳淑賢 翁昭仁